La prioritat de regidoria de Comerç i comerciants de Gata ha sigut des del principi la seguretat i la salut dels seus veïns i clients. Per això , l’Ajuntament   conjuntament amb el Comerç de Gata han llançat la campanya de comerç segur, indicant que els comerços segueixen els protocols establerts i informa als clients de les mesures preses a cada establiment i de les que han de prendre ells mateixos.

Un adhesiu lluirà als aparadors dels establiments adherits a esta campanya que també estarà acompanyat per un cartell i un fullet informatiu pels clients. A més a través de les xarxes s’anirà informant dels canvis d’horaris dels comerços segons el canvi de fase, dels serveis a domicili o altres avantatges pels clients.

Esta campanya a l’interior dels comerços que ha estat recolzada per l’Ajuntament de Gata també compta amb el suport econòmic del mateix per a la compra de tots eixos equips i materials de protecció tant del comerciant com del client.

A més, l’Ajuntament ha realitzat un dispositiu de neteja i desinfecció del exterior dels comerços per tal de garantir la màxima seguretat als veïns que acudeixen als comerços.  També ha fet repartiment de mascaretes entre els comerços de Gata per tal que siguen ells els que els donen als clients que acudeixen a les tendes sense mascareta.

Per primera vegada esta campanya conjunta entre l’associació i Ajuntament també s’ha fet extensiva a tots els comerços de la localitat, es a dir, tots pondran accedir al distintiu i a la informació de la campanya i tots es beneficiaran de les compres conjuntes o despeses en EPIs que subvenciona l’ajuntament.

Aquesta campanya està subvencionada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de la Xarxa AFIC

Històric de noticies