sant antoni15

Gata celebra, del 16 al 18 de gener, la festivitat de Sant Antoni del Porquet.

Els actes, que es concentren principalment a la Plaça de Sant Antoni, començaran divendres 16 de gener a les 17 hores amb una xocolatada per a tots els xiquets i carretons a càrrec de l’Associació Bouera de Gata.

Per la nit, hi haurà sopar popular i concert de The Kings Bee.

Dissabte 17 de gener, a partir de les 9:30 hores, se celebrarà el VIII concurs de tasts de vins del terreny Posa Vi Tasta vi amb la participació de vins de tota la Marina Alta. La Comissió de Festes 2015 ha organitzat dinar popular per a tots els que vulguen apuntar-se.

A les 13 hores hi haurà una actuació de balls tradicionals a càrrec del grup de danses de Gata a la placeta de Sant Antoni.

A les 20:30 hores es realitzarà la tradicional ofrena de flors al Sant i la processó pels carrers del barri de l’Arraval. I en acabar hi haurà sopar de “sobaquillo” i ball amb l’orquestra Bradmis a la plaça de Sant Antoni.

Diumenge 18 de gener, es celebrarà la festivitat de Sant Antoni. A les 12 hores hi haurà cercavila de carros, cavalls i cavalleries. A continuació missa en honor al Sant i en acabar, la benedicció dels animals i el repartiment de pa beneït obsequi de la Penya Sant Antoni.

Històric de noticies