sant antoni13

Gata celebra, del 17 al 19 de gener, la festivitat de Sant Antoni del Porquet.

Els actes, que es concentren principalment a la Plaça de Sant Antoni, començaran divendres 17 de gener a les 17:30 hores amb una xocolatada per a tots els xiquets i l’actuació de Tarannà Teatre amb l’obra Animalades.

Dissabte 18 de gener, a partir de les 9:30 hores, se celebrarà el VII concurs de tasts de vins del terreny Posa Vi Tasta vi amb la participació de vins de tota la Marina Alta.

La Comissió de Festes 2014 ha organitzat dinar popular per a tots els que vulguen apuntar-se.

Ja per la vesprada, a les 18 hores hi haurà una actuació de balls tradicionals a càrrec del grup de danses de Gata a la plaçeta de Sant Antoni.

A  les 20:30 hores es realitzarà la tradicional ofrena de flors al Sant i la processó pels carrers del barri de l’Arraval. I en acabar hi haurà sopar de “sobaquillo” i ball amb l’orquestra Bradmis a la plaça de Sant Antoni.

Diumenge 19 de gener, es celebrarà la festivitat de Sant Antoni. A les 12 hores hi haurà cercavila de carros, cavalls i cavalleries. A continuació missa en honor al Sant  i en acabar, la benedicció dels animals i el repartiment de pa beneït obsequi de la Penya Sant Antoni.

Històric de noticies