Gata celebra la XV Donació Extraordinària de donació de sang

Divendres 7 de juny se celebra la XV  Marató de donació Extraordinària de Sang a Gata que anualment, coincidint amb l’inici de l’estiu, organitza l’associació de Donats de Gata juntament amb el Centre de Transfusió d’Alacant (CTA) i l’Ajuntament de Gata. Després de la bona acollida del passat any, es trasllada la donació a divendres, es realitzarà en horari de matí i de vesprada per donar les màximes facilitats als donants.

La donació tindrà lloc al Centre Social Integrat divendres 7 de juny en horari de 9:30 a 13:30 i 16:30 a 20:30 i els requisits mínims són ser major d’edat i menor de 65 anys i pesar més de 50 kg.  A més a més,  tots els assistents tindran un obsequi patrocinat per l’empresa local Signes Grimalt i una altre del CTA. També, com a novetat, els donants participaran en el sorteig de regals patrocinats per comerços locals:  Tien 21, Farmàcia Tormo Soler, Ca la Tramussera, Tonia Regals, Ana Moda, Carnisseria Silvestra i Ca Martí.

Dels del Centre de Transfusions d’Alacant animen a la població a participar ja que la província d’Alacant necessita 250 bolses de sang diàries i que l’objectiu de centre és poder ser autosuficients. És per això que han recordat la necessitat de buscar donants nous i animen als donants habituals a convidar a participar a coneguts que no ho hagen donat mai.

Històric de noticies