donacióextraordsang

Dijous 2 de juny se celebra la XII Marató Solidària  de Donació de Sang  a Gata que anualment, coincidint amb l’inici de l’estiu, organitza l’associació de Donats de Gata juntament amb el Centre de Transfusió d’Alacant (CTA) i el suport de l’Ajuntament de Gata  i que s’ha donat a conèixer aquest matí.

La donació tindrà lloc al Centre Social en horari de 17 a 20:45 i els requisits mínims són ser major d’edat i menor de 65 anys i pesar més de 50 kg.

A més a més,  tots els assistents tindran un obsequi patrocinat per l’empresa local Signes Grimalt i una altre del CTA. També, com a novetat, els donants participaran en el sorteig de dos menús als restaurants Casa Parra i Arrels Racó Gastronómic i d’un tractament facial a Nova Estètica.

Salvador Pérez, del Centre de Transfusions d’Alacant, ha comentat que la província d’Alacant necessita 250 bolses de sang diàries i que l’objectiu de centre és poder se autosuficients. És per això que ha recordat la necessitat de buscar donants nous i ha animat als donants habituals a convidar a participar a coneguts que no ho hagen donat mai.

La regidora de Sanitat, Pepa Signes, ha volgut agrair la tasca desinteressada que fan els voluntaris Pepe Pedro i Pepa Salvà coordinant cada mes les donacions de sang i convidar a tots els veïns a participar en aquest acte solidari.

Pepe Pedro ha comentat que l’objectiu es superar els 62 donants de la passada edició així com incorporar donants nous.

Històric de noticies

Histórico de noticias

Historical news

Share This