donacióextraordsang

Dijous 2 de juny se celebra la XII Marató Solidària  de Donació de Sang  a Gata que anualment, coincidint amb l’inici de l’estiu, organitza l’associació de Donats de Gata juntament amb el Centre de Transfusió d’Alacant (CTA) i el suport de l’Ajuntament de Gata  i que s’ha donat a conèixer aquest matí.

La donació tindrà lloc al Centre Social en horari de 17 a 20:45 i els requisits mínims són ser major d’edat i menor de 65 anys i pesar més de 50 kg.

A més a més,  tots els assistents tindran un obsequi patrocinat per l’empresa local Signes Grimalt i una altre del CTA. També, com a novetat, els donants participaran en el sorteig de dos menús als restaurants Casa Parra i Arrels Racó Gastronómic i d’un tractament facial a Nova Estètica.

Salvador Pérez, del Centre de Transfusions d’Alacant, ha comentat que la província d’Alacant necessita 250 bolses de sang diàries i que l’objectiu de centre és poder se autosuficients. És per això que ha recordat la necessitat de buscar donants nous i ha animat als donants habituals a convidar a participar a coneguts que no ho hagen donat mai.

La regidora de Sanitat, Pepa Signes, ha volgut agrair la tasca desinteressada que fan els voluntaris Pepe Pedro i Pepa Salvà coordinant cada mes les donacions de sang i convidar a tots els veïns a participar en aquest acte solidari.

Pepe Pedro ha comentat que l’objectiu es superar els 62 donants de la passada edició així com incorporar donants nous.

Històric de noticies