foto sombrero

La regidoria de Foment Econòmic i Desenvolupament local de l’Ajuntament de Gata, que dirigeix Guillermo Cholbi, ha convocat el I Premi empresaris de Gata. L’objectiu és dinamitzar l’economia local i reconèixer la tasca emprenedora de comerciants, empresaris i professionals de la localitat.

Dijous 20 de novembre, a les 20 hores, se celebrarà una jornada divulgativa a l’Edifici Polivalent per presentar les bases del concurs.

En esta primera edició es pretén donar a conèixer projectes d’interès i repercussió dins de Gata, tant per l’economia generada, com pels llocs de feina implícits o l’ajuda al desenvolupament de noves activitats dins la localitat.

Els participants, que ho podran fer en tres categories: Comerç i Serveis, Fabricació i Artesania o Activitats Agrícoles i Ambientals, rebran unes sessions d’assessorament per preparar la presentació del seu projecte.

La presentació de projectes es realitzarà en l’acte final que tindrà lloc a l’Edifici Polivalent dissabte 29 de novembre i on també es decidirà l’empresa guanyadora de cada categoria.

La dotació del premi és un distintiu per a l’empresa, una pàgina de publicitat al llibre de Festes i un estand gratuït a Fira Gata al Carrer.

Les inscripcions es poden presentar fins al 28 de novembre a l’oficina de Creama Gata.

Històric de noticies