P1010374

Durant tot el mes de febrer han acudit els escolars del CEIP Santíssim Crist, en sessions d’una hora, per participar en la campanya d’animació lectora “Tria el teu i llig” que a dut a terme la Biblioteca Municipal de Gata.
Es tracta d’una exposició itinerant de la Direcció General del llibre, arxius i biblioteques que forma part de la campanya amb la qual la Generalitat pretén fomentar l’hàbit lector.
La mostra fa un recorregut mitjançant panells educatius explicant les diferents possibilitats que ofereix la lectura. A més, dóna suggeriments i recomanacions per contagiar el gust per la lectura en l’àmbit familiar i per totes les edats. També pretén apropar les noves maneres de llegir que existeixen actualment amb les noves tecnologies.
És al voltant d’aquesta exposició amb què han treballat el foment lector amb els xiquets i xiquetes en les sessions d’animació.
Primer, realitzaven una visita guiada per la Biblioteca i per conèixer de primera mà tot allò que els pot oferir, tot seguit visitaven l’exposició per continuar, en la secció infantil de la Biblioteca, amb unes fitxes relacionades amb la lectura i el llibre. Amb els més menuts s’han realitzat uns jocs per reforçar les normes d’ús i comportament en la Biblioteca i un conte en dos formats, en llibre i audiovisual. I per als més majors s’ha preparat un joc de preguntes al voltant de llibres i personatges.

Històric de noticies