IMG_9848

IMG_9852

IMG_9864

 

El Conseller d’Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, va visitar, ahir, Gata per conèixer de primera mà les instal·lacions educatives i esportives del municipi en la que va ser la primera visita oficial que realitza a la comarca de la Marina Alta.

Segons Marzà, el primer pas és escoltar les demandes que es plantegen des de l’Ajuntament així com visitar les instal·lacions per conèixer les necessitats concretes. “ No venim a prometre, sinó a comprometre’ns a treballar en conjunt per millorar les infraestructures educatives”, va afegir.

L’Alcaldessa de Gata, Magda Mengual, va explicar que li havien traslladat al Conseller les deficiències del Col·legi Públic, especialment la mancança de gimnàs, l’ampliació de l’IES i les necessitats estructurals del trinquet.

Tant la direcció de l’ institut com de l’Escola van aprofitar per preguntar pels temes concrets dels centres.

La corporació municipal, els directors dels centres educatius i associacions de mares i pares d’alumnes van rebre el Conseller a l’Ajuntament on va signar en el llibre d’or i va escoltar les demandes i inquietuds que se li van plantejar.

Seguidament, van visitar les instal·lacions del Col·legi Públic Santíssim Crist on, a més de recórrer els diferents pavellons, van mostrar al Conseller el lloc que ocupava l’antic gimnàs.

Finalment, es van traslladar al trinquet “Xiquet de Gata” on van veure l’estat de la instal·lació esportiva i on els propis xiquets de l’Escola Esportiva de Pilota van demanar al Conseller la necessitat de reforma.

Històric de noticies