corinfantilEMM

El passat cap de setmana començaren els actes de la programació Viu el Nadal a Gata amb música, teatre i la visita del Pare Noel.

Dissabte per la vesprada, l’Escola Municipal de Música de Gata presentava el Cor infantil i Cor Juvenil que van oferir un concert al Casal de la Música. En aquest Concert  les dues agrupacions estrenaren uniforme patrocinat per Signes Grimalt, Ale-hop i Casa Barrera. El concert, titulat “sentiments” va fer gaudir al públic de bons moments, passant per diferents estats, alegria, tranquil·litat, tristor… El Concert va ser dirigit pel director de l’Escola, Sebastià Roig Sirerol.

També dissabte, i gràcies a l’organització de l’Associació de veïns de Gata Residencial, els més menuts del poble van rebre la visita del Pare Noel que va recollir les cartes de xiquets i xiquetes al Centre Social.

Diumenge va ser el torn del teatre amb el grup Font de la Mata que va retre homenatge a dos components que han mort recentment, Jesús Sánchez i Vicente Ribes.

Divendres continuen els actes amb l’Exposició de Targetes de Nadal dels xiquetes i xiquetes i el lliurament d’obsequis als participants a les 18h a la Biblioteca. A les 20h, la Biblioteca acollirà la presentació del llibre de Manel Arcos “El robatori de Benimassot”.

La Banda Juvenil oferirà un concert dissabte 19 de desembre a les 20h al Casal de la Música. Diumenge serà el torn de la Rondalla i el grup Serrillàs que oferiran un concert conjunt a l’Església a les 12:20h.

Els alumnes del CEIP Santíssim Crist realitzaran el seu festival de nadales dimarts 22 de desembre.

Diumenge 27 de desembre, a les 12h al Casal de la Música, serà la Banda Unió Musical qui oferirà el seu concert de Nadal.

Finalment, diumenge 3 de gener a les 18h, l’Església acollirà el concert de Nadal del Cor de l’Escola Municipal de Música.

Per la seua part l’Ampa del CEIP Santíssim Crist ha organitzat una Escola de Nadal per als dies 23, 24, 28, 29, 30 de desembre i 4 de gener de 9 a 13h amb tallers creatius per a xiquets i xiquetes

Històric de noticies