L’Ajuntament de Gata ha preparat una variada programació per als dies de Setmana Santa i Pasqua sota el títol de Cabasset i Mona.
La zona comercial de la Plaça d’Espanya acollirà les actuacions de Setmana Santa. Dijous 13 i divendres 14 d’abril a partir de les 18.30 hores el grup instrumental Donant la Vara animarà les vesprades.
Dissabte 15 d’abril, a les 12 i 18 hores, les mans experimentades de les artesanes realitzaran una demostració del treball amb espart i llata, patrimoni immaterial del municipi.
Pel que fa als dies de Pasqua, les activitats es traslladen a les veles del riu, al parc de la Font del Riu, on per a diumenge s’ha preparat una jornada lúdica i festiva amb l’actuació musical de Black Glitter, a les 12 hores, dinar popular a càrrec de la Comissió de Sant Antoni, i , per la vesprada, jocs tradicionals de la mà de Ment i Vida.
Dimarts 18 d’abril, a les 17:30 h a les veles del riu, el públic més menut i no tant menut podrà gaudir de l’actuació de Marieta Ganduleta.
A més a més, Diumenge 23 d’abril se celebrarà el ja tradicional Berenaret de Pasqua al carrer La Pau que comptarà amb les actuacions de Musicants i Mox.

Històric de noticies