IMG_9522

Art al Vent ompli ja els carrers de Gata d’art contemporani, especialment els carrers La Bassa, Duquessa d’Almodóvar, la Plaça de l’Església i Plaça Sant Antoni que conformen el circuit, i que es podrà visitar fins al 6 de setembre,

Divendres 14 d’agost s’inaugurava la dotzena edició en un acte festiu amb la presència de la regidora de Cultura, Maria Elena Rodríguez; la 1r Tinent d’alcalde, Àngels Soler; el director de la mostra, Josep Ginestar, així com membres de la corporació municipal i d’alcaldes municipis de la Marina Alta i artistes expositors.

Ginestar va explicar que l’exposició, compta amb 129 teles exposades procedents de 26 països diferents que han estat seleccionades de les 240 obres de 27 països presentades per un jurat format per professionals de l’art plàstic com són Susan T. Ávila, Maria Ortega i Joan Peiró. També va voler destacar la gran qualitat de les peces.

Per la seua part, la regidora de cultura var agrair la tasca realitzada per un equip de persones, especialment el director, Ginestar, que han fet possible la dotzena edició. També ha destacat que per primera vegada es presenta Art al Vent Infantil realitzat pels alumnes de l’Escola d’Estiu, coordinats per Rebeca Diego, i que s’han penjat dels balcons de la plaça de Sant Antoni. No va voler acabar sense agrair als veïns del municipi la seua col·laboració i convidar-los a participar en les activitats culturals a la fresca, concerts, teatres, poesia… programades per a tot el mes.

Ángels Soler va mostrar la gran satisfacció per què Gata acull, un any més, aquesta gran manifestació cultural i a tots els artistes participants dels diferents països. Va concloure convidant a tot el poble i a visitants a gaudir de les nits d’agost visitant Art al Vent i participant en tots els actes programats.

Històric de noticies