Art al Vent enceta la seua edició XV

Art al Vent ha encetat hui la seua quinzena edició i consolida així l’exposició d’art tèxtil a l’aire lliure més important del país que es pot visitar fins al 9 de setembre al carrer la Bassa de Gata.
En una ambient festiu s’ha inaugurat, aquesta vesprada , Art al Vent XV amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Soler; el director de la mostra, Josep Ginestar; Nieves Torralba, membre del jurat; membres de la corporació municipal, alcaldes i regidors de la Marina Alta i artistes expositors i que ha comptat amb la participació de la Colla El Montgó i el grup de danses La Llata.
La regidora de cultura, Ángels Soler ha donat la benvinguda a les 67 obres que conformen enguany l’exposició, “obres d’art tèxtil arribades, algunes d’elles, de llocs molt llunyans i d’altres d’artistes de la comarca i del país. Obres que han aconseguit, a més de consolidar Art al Vent com la mostra d’art tèxtil més important d’Espanya, portar el nom del nostre poble arreu del món”
També ha volgut agrair la tasca que desenvolupa Josep Ginestar i tot l’equip d’Art al Vent, l’implicació del jurat i tots els que col•laboren per què cada any la mostra siga possible.
Per a Ginestar, Art al Vent porta el nom del poble arreu del món, no sols per la internacionalitat de les obres, sinó per la dimensió de la seua difusió en les xarxes socials, per tots aquells visitants que passen per Gata i fotografien o fan vídeos del carrer, de les obres.
No ha volgut concloure sense donar les gràcies a tots els autors per la seua generositat, “per la seua il•lusió dipositada” en cadascuna de les fases de creació i participació en la convocatòria.
Per la seua part, Nieves Torralba ha mostrat la seua satisfacció pel nivell de la mostra. Ha afegit que l’art tèxtil “ no és sols pintura sobres tela, és un concepte diferent” que cada any va aconseguint més reflexar-ho.
La regidora de Cultura ha conclòs convidant a tots a gaudir de la mostra i de la programació cultural.
El recorregut per el circuit expositiu a conclòs a la plaça de l’Església amb l’actuació de Colla de dolçaines i tabals El Montgó i el grup de danses La Llata.

Històric de noticies