DSC03304

190 obres, arribades des de distints punts del planeta, s’han presentant a la fase de preselecció d’Art al Vent XI. S’inicia així el camí cap a la mostra que tindrà lloc del 14 d’agost al 7 de setembre en els carrers de Gata de Gorgos.
Finalitzada la fase inicial, la de recepció de les obres, ha arribat el moment de seleccionar les que prendran part en la què és considerada com la major exposició d’art contemporani a l’aire lliure d’Espanya. Ara, hi ha un termini de menys de dos setmanes en què el jurat, que formen Isabel Tejeda, Marco Bittner i Anna Llòpis, ha de dur a terme la selecció definitiva, ja què en Art al vent XI hi ha cabuda per a 125 teles. La tasca del jurat és presenta complicada ja que, en opinió de l’organització, les obres presentades tenen un nivell molt alt, amb la qual cosa es confirma la impressió generalitzada de que la qualitat i la professionalitat dels treballs que concorren en esta convocatòria van augmentant any rere any.
Alhora que els passos previs a la mostra estan seguint el seu curs, des de la regidoria de Cultura va preparant-se també la programació cultural que acompanyarà a esta edició d’Art al vent. A més, com a novetat, l’organització s’ha unit a la Surface Design Associaton, associació que contribueix a donar major difusió a Art al vent i que permet la possibilitat de prendre part en la pròxima Biennal de la World Textil Art.

Històric de noticies