1capcercavila

2cercavila

Més de 16.000 persones van participar, el passat dissabte, en la XXIX Trobada de la Marina Alta celebrada a Gata, una festa de les escoles en valencià que congrega cada any a mestres, professors, ampes, alumnes, famílies, …
La programació arrancava a partir de les 10 hores amb l’obertura de les diferents exposicions i de l’Espai del Llibre, així com de les activitats d’esport al carrer.
A les 12 h, a l’escenari central, situat al recinte escolar, hi van haver actuacions de la Banda infantil de Gata, del Cor de l’Escola Municipal de Música i de la Rondalla de l’Escola Municipal de Música juntament amb el Grup de danses la Llata.
A partir de les 17 de la vesprada començava el punt la cercavila pels carrers del poble, amb el lema La nostra escola, que acabava al patí de les escoles amb les paraules de benvinguda per part de les autoritats.
Seguidament, i fins les 19:30h, s’obriren els diferents tallers ubicats pels carrers del centre urbà. En acabar, a l’escenari central, es va celebrar el Festival de la cançó.
La jornada festiva va acabar amb un sopar popular i La Gira 2014, amb el concert de Feliu Ventura en acústic i les actuacions de Tremp, Arrapa, Pupil•les dilatives i Pellikana.

Històric de noticies