Youssef Ahatax, amb un temps de 0:32:13, i Cristina Roselló, 0:37:55 es van adjudicar la XXI Volta Popular de Gata en celebrada diumenge 11 de març.
En la classificació general, els primers en travessar la meta per darrere de Youssef Ahatach, del CA Dianium, van ser Miguel Fernandez del Club Tutriatlon amb un temps de 0:32:26 i Mohamed Rida Younes del CA Llebeig de Xàbia (0:33:12 h).
En quant a fèmines, seguint a Cristina Roselló, del C.Multiesport Benitatxell, entraren a meta Gemma Ann Selby, Veterana A del CA El faro amb un temps de 0:39:47 i Sonia Tirado Jimenez, Veterana B del CA Benidorm amb 0:40:19 h.
En quant a participació, 1200 corredors van arribar a meta després de recórrer els 9,7 km de la volta. A estos s’afegien els més de 300 corredors de les categories infantils, curses que es van celebrar a partir de les 12 hores, una vegada finalitzada la prova reina.
La XXI Volta Popular de Gata, tercera prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta 2018, ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col•laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.