Josep Francesc Signes i Costa, de Compromís, ha sigut elegit com a alcalde de Gata en el plenari de constitució de l’Ajuntament celebrat hui, dissabte 17 de juny.
La candidatura de compromís ha prosperat amb el suport dels 4 regidors de Compromís i els 3 de PSOE en un acord de govern presentat hui mateix i que contempla el canvi d’alcaldia l’últim any i mig de legislatura.

En la sessió han pres possessió els 13 regidors que conformaran la corporació municipal: Antonio José Signes Costa, Leticia Monfort Peiró, Joan Vicent Vallés Roselló de PSOE; Josep Francesc Signes i Costa, M. Angeles Soler Fornés, Neus Mulet Mulet i Yolanda Leyda Fornés de Compromís; M. Teresa Signes Caselles, Luís Blasco Blasco, Juan Pedrós Taléns, Vanesa Castillo Torres, Maria Teresa Mestre Tur, i David Gallego Martínez, del PP.

El nou alcalde ha recordat als regidors que han passat per l’Ajuntament de Gata, especialment, aquells que han estat en l’última legislatura i ara ja no formen part de la corporació per la seua tasca i dedicació al poble. També ha volgut donar veu a tots els regidors que han pres possessió: David, Leticia i Yolanda.

Finalment, ha fet referència als projectes iniciats que el nou equip de govern confia portar endavant i finalitzar com el Centre de Dia, l’ampliació de l’IES, la reforma de l’escola i la construcció d’un poble amable per lluitar contra el canvi climàtic.

Toni Signes, PSOE, ha parlat del pacte de govern i ha dit que és hora de mirar endavant i fer front a les polítiques que puguen afectar el nostre poble.

Maite Signes, PP, ha argumentat que continuaran 4 anys més en l’oposició però sentint el suport de la gent de Gata com a la llista més recolzada en les últimes eleccions.

Histórico de noticias