MMMA14

Dissabte 2 de maig, Gata acull la X Marató per Muntanya de la Marina Alta, Memorial Javier El Mico, organitzada pel Grup Espeleològic Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports. En esta edició, el recorregut de 42,195 km es realitzarà de manera circular: Gata- Serrillars- Gorgos- Gata amb un desnivell acumulat de 1810 m. Està qualificada com una cursa de dificultat mitja grau+ per baixa muntanya. Pel recorregut hi haurà diferents punts de control de pas i avituallament .

La eixida es donarà a les 8h des del Grup Escolar i els participants tindran un temps màxim de 10 hores per a completar el circuit per la Lloma del Notari, Els Serrillars, Corral de Borrell, La Cava, Barranc de Canela, Font de la Mata, Barranc de Senija, Tossal del Moro, Barranc de Senija, Tossal de Llisinta, Gorgos, Camí de la Font d’Aixa, Camí de les Fonts, Barranc de Rafalet, Gorgos, Poet del Tio Mariano, Coves Roges, Comes i retornar al Grup Escolar de Gata.

L’organització preveu que els primers corredors la completen amb un temps de 4 hores. El lliurament de trofeus es realitzarà a les 16h al Grup Escolar.

L’organització ha comptat amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2015 que muntarà una barra dins del recinte i oferirà servei de bar.

Histórico de noticias