SERGIO TORRES

L’Ajuntament de Gata, a través de la regidoria d’Esports que dirigeix Dora Caselles, patrocinarà Sergio Torres Jorro com a col·laboració per a la seua participació en el Campionat d’Espanya en carretera de la RFE de Ciclisme.

El jove ciclista gater, de 22 anys, que milita en l’equip Benicàssim, participarà a la prova gràcies a la seua classificació dins dels 100 primers del ranking RFEC 2014.

Torres ja ha participat a diferents proves a nivell nacional així com a la Comunitat Valenciana on ocupa el lloc 18 de la classificació general i el primer lloc en metes volants.

El ciclista gater va voler agrair la col·laboració de l’Ajuntament presentant la bicicleta i l’ equip oficial amb què correrà a l’alcaldessa, Maite Signes, i a la regidora d’Esports.

Amb està col·laboració la regidoria pretén donar suport i animar als joves esportistes locals i animar-los a seguir treballant per aconseguir èxits i gaudint de l’esport.

Tant l’alcaldessa com la regidora van desitjar a Torres sort per a la prova i per a continuar amb la seua carrera professional com a esportista d’elit. Així mateix, el van encoratjar a dur el nom de Gata per tota la geografia espanyola.

Histórico de noticias