El mes de març se centra en la celebració del Dia de la Dona

La programació del mes de març organitzada per l’Ajuntament de Gata se centra especialment en la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Dimecres 7 de març comencen els actes a la Biblioteca de Gata amb la xerrada Construint en igualtat, a càrrec de la treballadora Social de Centre Dona de Dénia, Natalia Milvaques.
Dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Ajuntament de Gata dona suport a la vaga feminista, les dones parem el món, per tant, sols es realitzarà un acte institucional a les 12 hores davant de l’Ajuntament amb la concentració de tots les persones que vulguen sumar-se i la lectura d’un manifest.
Per a divendres 9 de març, la Biblioteca ha preparat l’Hora del conte a les 17:30h amb el conte “Cuando las niñas vuelan alto”
I per la vesprada, a partir de les 19 hores, se celebrarà un vídeo_fòrum sobre curts per la igualtat.
Finalment, dissabte 10 de març, a les 20 h, el Centre Social acollirà la representació dels Monòlegs de la Vagina, a càrrec de Teatreres del Món. L’entrada és gratuïta limitada a l’aforament del local.
A més a més, durant tot els mes els contes de l’Hora del Conte de la Biblioteca així com el Club de lectura giraran entorn de la figura de la dona.

Histórico de noticias