Estimades gateres i gaters:

Aquest escrit hauria d´haver sigut per a felicitar-vos les festes d´enguany i encoratjar-vos a participar en elles. Però malauradament no és així. Enguany, a causa de la COVID-19 no podrem celebrar-les.
L´Ajuntament de Gata, mitjançant les Regidores de Cultura, Festes i Joventut, ha preparat una sèrie d´actes al llarg dels mesos de Juliol i Agost, per poder donar-li un poc d´alegria als nostres carrers com, per exemple, l´engalanament de carrers i reixes, actuacions de la Banda, Coda, cercaviles, cinema a la fresca…
La cancel·lació de les festes ha estat un cop molt fort per a la nostra societat. Però igual que a la resta de pobles, no ens ha quedat un altre remei. 

Els rebrots de la COVID-19 que estan produint-se per tot l’Estat i també a prop nostre com ara a la comarca de la Safor, ens tornen a dur a la cruel realitat: la pandèmia està present i cal continuar amb totes les mesures que ens han transmés les autoritats sanitàries. La salut de les persones ha d’estar sempre per davant de qualsevol altra cosa.
És per això que vull tornar a demanar-vos que tingueu molta cura i no abaixeu la guàrdia.
Aquests dies hem tornat a repartir la normativa a tots els establiments hostalers i també se’ls va organitzar una jornada de formació. També hem compartit la normativa en xarxes i continuarem fent-ho. Però el seu compliment no serà possible sense la col·laboració de totes i tots.
És per això que vull acabar demanant-vos, per damunt de tot, «trellat», i molt especialment a tota la nostra joventut. El futur serà vostre, però sou vosaltres els que heu d’escriure´l i ara és el moment de començar a fer-ho.
Si totes i tots ho fem bé, de ben segur que l´any vinent tindrem unes festes en les que podrem dir adéu al malson que estem patint.

“No podran res davant d’un poble unit, alegre i combatiu” (V.A. Estellés).

L´Alcalde, Josep Signes i Costa.

Histórico de noticias