#Gataparticipa

 

450 persones han participat en la consulta ciutadana de la primera edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Gata realitzada durant el mes de juliol. Entre els vots emesos a través de la plataforma digital i els arreplegats presencialment a l’Ajuntament i al mercat s’han enregistrat 458 vots dels quals 10 s’han considerat nuls ja que 8 persones varen votar dos vegades i 2 persones que no estaven empadronades.

Respecte als resultats de la votació, les propostes que han obtingut majors suports són:

Del bloc d’Arquitectura, en primer lloc la reordenació de la carretera de Jesús Pobre, en segon lloc les inversions en la Plaça Nova, en tercer lloc el Passeig d’Alacant,  i per últim la remodelació del trinquet;

Pel que fa a l’apartat de Mobiliari, ha guanyat la proposta de mobiliari urbà, per davant de les grades del Camp de Futbol, la pèrgola a la piscina, i finalment mobiliari piscina.

Respecte a l’equipament esportiu,  en primera posició ha quedat la construcció d’una pista de bàsquet – futbol sala, en segon lloc la pista de pàdel, en tercer lloc la pista de tennis, en quarta posició l’skate parc i finalment, la pista volei platja.

A més a més, s’han presentat més de 170 propostes ciutadanes diferents a les proposades.

A partir d’ara, l’equip coordinador dels pressupostos participatius prepararà un document on es presentaran els resultats i la votació així com les propostes ciutadanes per a poder presentar-lo durant el mes de setembre.

Histórico de noticias