artalvent15

 

La convocatòria d’Art al Vent 2016 s’inicia com una edició de records ja que s’han presentat 250 obres d’autors de 35 nacionalitats per a participar en la tretze edició de la mostra internacional d’art tèxtil que se celebra cada mes d’agost a Gata.

Segons Josep Ginestar, coordinador d’Art al Vent, és la primera vegada que estan representats els cinc continents al rebre inscripcions d’autors d’Espanya, Veneçuela, França, Itàlia, Argentina, Costa Rica, Colòmbia, Taiwan, Mèxic, Alemanya, EEUU, Uruguai, Japó, Brasil, Tunísia, Bèlgica, Xile, Canada, Irlanda, Marroc, Anglaterra, Puerto Rico, Haití, Rússia, Egipte, Holanda, Polònia, Suïssa, Portugal, Turquia, Iran, Xina, Suècia, Australia, Bulgària.

Els autors tenen fins al 20 de febrer per enviar una imatge de l’obra general i una de detall per participar en la selecció que realitzarà el jurat de la convocatòria per escollir les 125 peces que finalment conformaran el conjunt que s’exposarà a partir del 12 d’agost als carrers la Bassa, Duquessa d’Almodóvar i Plaça de l’Església.

El jurat d’aquesta edició està format per Teresa Llanceta, artista tèxtil; Lala de Dios, presidenta de la xarxa Europea Tèxtil; i Joan Schulze, artista, professora i conferenciant internacional. La decisió del jurat es donarà a conèixer a partir del 13 de març.

Histórico de noticias