ingexpofpa

El Centre de Formació de Persones Adultes de Gata va celebrar, el passat dissabte, el final de curs 2013-2014 amb una acte de clausura en el qual es van lliurar els diplomes a tots els participants en els cursos i tallers realitzats durant l’any.

Les responsables del centre Mª José Monfort i Pepa Signes junt a l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i el regidor d’Educació i Cultura, Juan Pedrós, van ser els encarregats de lliurar els diplomes als mestres de cadascun dels cursos i tallers que els van repartir entre els participants.

Més de 300 persones s’han inscrit durant l’any a la variada oferta de cicles formatius i tallers d’ocupació del temps lliure

En el mateix acte es va inaugurar l’exposició dels tallers d’elaboració i Brodat de Malla, Macramé, Boixets i Frivolité, Restauració de Mobles. A més, els alumnes dels tallers de dansa oriental i de balls tradicionals van fer una demostració per tancar la vesprada.

La mostra estarà oberta al públic fins al proper 22 de juny a la Sala d’exposicions de l’Edifici Polivalent de 19 a 21 hores.

Histórico de noticias