IMG_8892

 

La Biblioteca Pública Municipal de Gata celebra la Setmana del llibre coincidint amb el Dia del llibre amb diferents actes.

Durant aquesta setmana l’alumnat de l’IES Matemàtic Vicent Caselles Costa participarà en la Campanya d’animació lectora que la Biblioteca ha preparat per a ells.

A més, s’ha iniciat l’activitat del Llibres al carrer en la qual s’ha instal·lat a la façana de l’Ajuntament un espai amb llibres on podeu passa i agafar un llibre per llegir i en acabar, tornar-lo o portar-ne de nous per què altres persones els puguen llegir.

Divendres 22 d’abril a les 17 hores a l’Hora del Conte els xiquets i xiquetes podran escoltar el conte De què fa gust la lluna?  I realitzar el seu propi punt de llibre en el taller posterior.

A les 19 hores la Biblioteca rebrà als nou nascuts i els donarà la Benvinguda a la Lectura. Aquest any es compleixen 10 anys d’ençà que la Biblioteca va començar a convidar als pares per donar-los a conèixer els beneficis de la lectura per als bebès i fer-los entrega del carnet de lector als nou nascuts.

Finalment, divendres 29 d’abril, a les 20 h., al Club de Lectura es parlarà sobre El Quixot de Cervantes.

Histórico de noticias