La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) i l’Ajuntament de Gata de Gorgos, amb la col·laboració del Club Bàsquet Gata, han aconseguit un acord pel qual la localitat alacantina es converteix en la seu de les Copes Preferents i la Copa Autonòmica de la temporada 2022-2023.
D’aquesta manera, Gata de Gorgos serà el principal focus d’atenció del bàsquet de la Comunitat Valenciana en els pròxims mesos, albergant les competicions que atorgaran els primers títols. Seran quatre esdeveniments amb quatre equips participants en cadascun d’ells a la recerca d’un premi doble, ja que el campió de cada Copa ho tindrà tot a favor per a culminar durant la temporada l’ascens de categoria.
Tant l’Ajuntament de Gata de Gorgos com el Club de Bàsquet han mostrat la seua ferma aposta per convertir-se en els amfitrions d’aquests esdeveniments de primer nivell, competicions que no sols es podran seguir in situ en el propi Pavelló Municipal de Gata, sinó que multiplicaran la seua audiència gràcies a la seua emissió en streaming a través del Canal YouTube FBCV perquè puguen seguir-se en viu en tota la Comunitat Valenciana.
Aquests són els esdeveniments programats:
Copa Júnior Femení Preferent
Copa Júnior Masculí Preferent
Copa Sènior Masculí Preferent
Copa Sènior Masculí Autonòmic
El primer d’ells arribarà el cap de setmana del 3 i 4 de desembre amb la Copa Júnior Femení Preferent, una competició que reunirà en la lluita pel títol a NBF Castelló, Bàsquet Comenius, Blansa CBF Port Sagunt i CB Sant Blas Alacant B.

Histórico de noticias