L’Ajuntament de Gata ha fet públiques les bases per a la selecció d’una empresa innovadora per a participar en la “I Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso i Emprenedors Locals” que se celebrarà l’1 d’octubre Aquest esdeveniment, organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, de la qual forma part Gata, reunirà a tots els alcaldes de les ciutats pertanyent a la Xarxa al costat de les Pimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats Innpulso.

La Xarxa Innpulso és la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació creada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat en 2011. A ella pertanyen els municipis que han rebut la distinció “Ciutat de la Ciència i la Innovació” que des de l’any 2010 ve atorgant aqueix Ministeri (Ordre CIN/2502/2010, de 17 de setembre) i el seu objectiu fonamental és promoure la innovació tant en la pròpia administració local com el seu entorn empresarial i ciutadà.

Per a aquesta trobada cada ciutat membre de la Xarxa, seleccionarà l’empresa més Innovadora del seu municipi que, acompanyada pel seu Alcalde, representarà a la seua ciutat en aquesta jornada. Aquesta nova trobada està emmarcat en l’estratègia de la Xarxa de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis i dotar-les de visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials.
Les empreses seleccionades, hauran de ser joves empreses amb un alt component d’innovació i un ambiciós pla de creixement. A més, és recomanable que desenvolupen solucions innovadores que estiguen alineats amb els Reptes de la Societat arreplegats en les Estratègies Espanyola i Europees 2020 de Ciència i Innovació.
La trobada reunirà a més de 40 talents emprenedors de diferents punts de la geografia nacional al costat dels alcaldes de les seues respectives ciutats, convertint-se així en un aparador immillorable per a mostrar el talent emprenedor a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el pròxim dia 15 de setembre de 2014. Les candidatures, junt amb la resta de documentació requerida a les bases, hauran de presentar-se, al Registre de l’Ajuntament de Gata de Gorgos, en horari de 9:00 a 14:00 hores de dilluns a divendres.

Histórico de noticias