La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata ha fet públiques les bases que regiran la participació en quinzena edició d’Art al Vent que se exhibirà als carrers del municipi a agost de 2018.
Aquesta convocatòria està oberta a tots els artistes, sense cap limitació d’edat, nacionalitat, sexe, … , de manera individual o col•lectiva. Les obres han de seguir els principis d’aquesta exposició que són la interpretació dels cobertors tradicionals que s’han utilitzat a través dels segles per engalanar balcons a Gata.
Una de les novetats d’aquesta edició és la composició d’un jurat variat format per
Lala de Dios, docent, dissenyadora i creadora tèxtil que presideix la Xarxa Europea Tèxtil (ETN) i que repeteix la seua experiència com a jurat i de suport a la mostra; David Pérez, catedràtic de la Universitat Politècnica de València de Claus del discurs artístic contemporani; i Nieves Torralba, Doctora en Belles Arts i professora de l’Escola Superior d’Art i Disseny de València.
Un altre canvi és la devolució de les obres, que assumirà l’Ajuntament, a tots aquells que manifesten la seua voluntat de recuperar l’obra en el moment de la seua inscripció. Les obres no reclamades passen a formar part del patrimoni municipal.
Les bases integres es poden consultar a la web www.artalvent.com

Histórico de noticias