delegacStAndre

Una delegació de la localitat francesa Saint André de Sangonis visita estos dies Gata de Gorgos amb la intenció de conèixer el poble i establir contacte per iniciar els tràmits per a l’agermanament de les dos poblacions.

La delegació, encapçalada per l’alcalde de la localitat francesa, va ser rebuda per l’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i el regidor de Participació Ciutadana, Jesús Palacios, i diferents membres del comitè d’agermanament creat recentment. Els visitants van aprofitar el dia d’ahir per recórrer les instal·lacions municipals, esportives, centres escolars, … per acabar la jornada amb una reunió informal amb els membres del comitè local per intercanviar impressions i conèixer les peculiaritats de cada municipi.

El primer pas per iniciar els tràmits va ser l’aprovació en plenari per unanimitat de la proposta d’agermanament amb la població del sud de França Saint André de Sangonis. A partir d’ací, es van iniciar una sèrie de reunions per crear el comitè que s’encarregarà de gestionar tots els passos necessaris per a fer efectiva la signatura de l’agermanament.

El comitè d’agermanament, que es va constituir definitivament la passada setmana, està format per l’alcaldessa, el regidor de Participació Ciutadana, un representant de cada grup polític municipal, representants de les associacions del Grup de Danses, Colla de dolçainers i tabaleters, Banda de Música, Ampa IES, Tercera Edat, Comerç, i persones interessades.

Histórico de noticias