received_865620220150546

Una delegació de l’Ajuntament de Gata, encapçalada per l’alcaldessa Maite Signes, ha visitat, el passat cap de setmana, la localitat francesa de Saint André de Sangonis, amb que s’han iniciat els tràmits d’agermanament. Junt a l’alcaldessa també han estat el regidor de participació ciutadana, Jesús Ángel Palacios i els regidors Guillermo Cholbi i Maties Monfort .

La delegació va arribar a la localitat francesa dijous 19 de març on els van rebre l’alcalde de la localitat, Patrick Lambolez, juntament amb representants del comité d’agermanament. Durant dos dies han visitat el municipi i les instal·lacions municipals així com han assistit a una recepció amb associacions locals.

La intenció era tornar la visita que la delegació francesa va fer a Gata el passat mes d’octubre i acostar a les dos localitats per formalitzar el procés d’agermanament.

Des de Gata es va obsequiar als representants del comité d’agermanament amb vi, mistela i taronges de la nostra terra. Per la seua part, l’Ajuntament de Saint André ha volgut regalar al poble de Gata un arbre blanc per al calvari, després de conèixer la llegenda local.

Histórico de noticias