20150322_130329

 

Toni Sanchis va guanyar el premi a la millor col·lecció del XI Ral·li fotogràfic de Gata organitzat pel Fotoclub Forat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Gata i Alehop que es va celebrar esta cap de setmana. La segon millor col·lecció va ser la presentada per Pascu Mulet.

Així mateix, es van lliurar premis a la millor foto de tema obligatori, que va ser per a una imatge presentada per Paco Costa; i a la millor foto presentada a concurs, que se’l va endur Pascu Mulet.

58 aficionats a la fotografia han participat en esta edició del ral·li que començava divendres per la vesprada, quan es va donar la eixida amb la presentació del objectius. A partir d’este moment començava la competició fins a les 14 hores de dissabte quan totes les fotografies havien de ser presentades. El jurat, format per membres del propi fotoclub Forat, es va reunir fins a altes hores de la matinada per decidir els guanyadors entre les vora 500 fotografies presentades

Els premis es van lliurar pel regidor de Cultura, Juan Pedrós, el president del Fotoclub, Pepe Mengual, i el membre del jurat, Miguel Angel Serra, en un acte que va tindre lloc a la sala d’actes de l’Edifici Polivalent Juvenil diumenge 22 de març i on es van projectar totes les fotografies presentades a concurs.

Histórico de noticias