placacommemorativa

L’Estació de Gata acull, fins al pròxim 15 d’abril l’exposició commemorativa del Centenari del Trenet de la Marina 1915-2015. Es tracta d’una mostra itinerant que en cada localitat incorpora les seues peculiaritats, imatges, elements, plànols, … de la història del ferrocarril de via estreta. La de Gata és la primera de les exposicions que es realitza al seu espai natural com és la pròpia estació.

L’alcaldessa de Gata, Maite Signes i el regidor de cultura, Juan Pedrós acompanyats per José Pascual Rubio, director de FGV Alacant, han inaugurat, esta matí, l’exposició on, la coordinadora, Virginia García, ha explicat als assistents les diferents parts de la mostra i algunes de les curiositats que conté.

Així mateix, des de FGV s’ha lliurat a l’alcaldessa una placa commemorativa del centenari per a instal·lar-la en l’estació.

Com a cloenda del centenari, el 15 d’abril a les 20 hores, en la mateixa exposició tindrà lloc una xerrada sobre el tren a Gata a càrrec de Miguel Vives, Cronista de Gata.

L’exposició estarà oberta al públic del 30 de març al 15 d’abril a l’estació de Gata en horari de dilluns a dissabte de 11 a 13 h i de dilluns a divendres de 18 a 20 h.

Histórico de noticias