FOTO PRESENTACIO

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Gata llança Impulsa’t, una campanya per a joves amb formació que es troben desocupats.
Juan Pedrós, regidor de joventut, va presentar ahir, al Pub La Via 3.0, la nova campanya per fomentar l’esperit emprenedor i proactiu a la localitat de Gata entre el públic jove i preparat acadèmicament.
Amb el nom d’Impulsa’t la campanya pretén que els joves entre 18 i 35 anys puguen llançar-se i donar-se a conèixer dins del món laboral i tenir l’oportunitat d’ensenyar a altres el que saben fer. Segons va explicar el regidor, Impulsa’t és més que enviar un currículum o fer una entrevista, és l’oportunitat de demostrar el valor que té un jove amb formació a l’hora de cercar feina. I també va comentar que hi participaran empreses i comerços, que estan disposats a rebre formació i informació de part dels joves inscrits.
En la mateixa sessió, es repartiren uns fullets d’inscripció a tots els interessats en participar en aquesta nova proposta. Amb la inscripció, l’organització farà una entrevista personal a cada participant i aquest els presentarà la seua idea o projecte d’allò que poden aportar a la campanya. Des d’Impulsa’t els ajudaran a establir un nexe de contacte entre les empreses i participants. Després d’aquesta entrevista es presentarà a les empreses i comerços col•laboradors els projectes, idees, etc. I ells triaran els que més els interessen.
Una vegada triats els participants interessats per les empreses i comerços, es posarà data a la realització de tallers.
Els fullets d’inscripció estan a la disposició de tots a l’oficina de Creama i diferents establiments del poble. Si vols participar, crida a 696 452 296 i informa’t!

Histórico de noticias