L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, i el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Jaume Monfort, juntament amb l’empresa local ilüi participaren, dimecres 1 de març, en la “II Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso i Emprenedors Locals” celebrada a Madrid.
L’ esdeveniment, organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, distintiu que obtingut Gata dues vegades (2011 i 2014), reunia a alcaldes de les ciutats associades al costat de les Pimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats participants
A la trobada cada ajuntament participant realitzava una exposició, presentant el poble i l’empresa, així Gata va realitzar una primera part a càrrec de l’Alcaldessa i una segona on Sara Guida va explicar les innovadores idees, tècniques i recursos que utilitza ilüi en l’elaboració dels seus productes d’il•luminació.
La Xarxa Innpulso és la Xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació creada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat en 2011. A ella pertanyen els municipis que han rebut la distinció “Ciutat de la Ciència i la Innovació” que des de l’any 2010 ve atorgant aqueix Ministeri i el seu objectiu fonamental és promoure la innovació tant en la pròpia administració local com el seu entorn empresarial i ciutadà.
Per a aquesta trobada, cada ciutat membre de la Xarxa ha seleccionat l’empresa més Innovadora del seu municipi que, acompanyada pe l’alcaldia, representava a la seua ciutat en aquesta jornada. Aquesta nova trobada està emmarcada en l’estratègia de la Xarxa de promocionar a les Pimes Innovadores dels municipis i dotar-les de visibilitat per a facilitar el seu accés a mercats potencials.
La trobada reunia a més de 60 talents emprenedors de diferents punts de la geografia nacional, convertint-se així en un aparador immillorable per a mostrar el talent emprenedor a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

Histórico de noticias