innpulso2 innpulso3

L’alcaldessa de Gata, Maite Signes, i Jaume X. Soler de l’empresa local Botànica Mediterrània S.L. participaren , dimecres 1 d’octubre, a Gata en la “I Trobada d’Alcaldes de la Xarxa Innpulso i Emprenedors Locals” celebrada a Madrid. L’ esdeveniment, organitzat per la Xarxa de Ciutats de la Ciència i Innovació “INNPULSO”, distintiu que obtingut Gata dues vegades (2011 i 2014), reunia a alcaldes de les ciutats associades al costat de les Pimes més innovadores que hagen sigut seleccionades en cadascuna de les ciutats participants

A la trobada cada ajuntament participant realitzava una exposició, presentant el poble i l’empresa. Gata, que pertany a la categoria de pobles de menys de 20.000 habitants, va ser dels primers en realitzar la seua exposició, una primera part a càrrec de l’Alcaldessa, Maite Signes, i una segona on van explicar les innovadores idees, tècniques i recursos de Botànica Mediterrània en projectes i estudis de gestió del territori, a càrrec de Jaume X Soler. A la trobada, realitzada a Madrid, també estaven presents el regidor de foment econòmic i comerç, Guillermo Cholbi, i Magda Monfort, sòcia de l’empresa.

La Xarxa Innpulso està formada per 41 poblacions que ostenten el distintiu de Ciutat de la Ciència i la Innovació creada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat en 2010. El seu objectiu fonamental és promoure la innovació tant en la pròpia administració local com el seu entorn empresarial i ciutadà.

La trobada va reunir a vora 40 talents emprenedors de diferents punts de la geografia nacional al costat dels alcaldes de les seues respectives ciutats, convertint-se així en un aparador immillorable per a mostrar el talent emprenedor a altres municipis, inversors i representants de grans empreses.

Histórico de noticias