Gata acull la XIII Marató per Muntanya Marina Alta 2018

Diumenge 2 de desembre Gata acull la XIII Marató per Muntanya Marina Alta organitzada pel Espeleològic Gata amb la col•laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata. Aquesta edició serà la tercera prova puntuable del Circuit Trail Marina Alta.
A més a més, repetint l’experiència d’anys anteriors, al mateix temps es disputa la Cursa els tres tossals de 22 km de recorregut i una prova per a senderistes de 12,5 km.
A les 8 hores, des de la Plaça Nova, es donarà l’eixida als participants en la marató que hauran de realitzar el recorregut de 42 km i un desnivell de 2400 mts.
L’eixida de la III Cursa Tres Tossals es donarà a les 9 hores i, hauran de recórrer una distància de 22 km i un desnivell de 1080 mts que recorre el Serrillars, Tossal del Moro i Tossal de Llicinta. I finalment, a les 9:30 hores, iniciaran el recorregut els participants en la modalitat de senderisme.
Més de 400 participants estan ja inscrits en les tres modalitats de la històrica prova de Gata. Des de l’organització s’han establert diferents punts de control on els participants podran trobar líquid i sòlid per atendre les seues necessitats durant la prova.

Tota la informació dels recorreguts, horaris i controls està disponible a la web
https://www.mychip.es/evento/xiii-marato-de-la-marina-13

Histórico de noticias