presenta_premiempresari

La regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata ha convocat la segona edició del Premi Empresaris de Gata amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i reconèixer la tasca de comerciants, empresaris i professionals de la localitat.

La convocatòria va ser presentada ahir per la regidora de Desenvolupament Local, Àngels Soler; la tècnic de Creama Gata, Rosa Alemany; els dos formadors que assessoraran als participants, Juan Pablo Signes i Gustavo Beltrami; i la presidenta de Comerç de Gata, Paqui Signes.

Àngels Soler va explicar que es pretén que els empresaris locals es plantegen la possibilitat de reinventar-se i formar-se per millorar el seu negoci.

Els participants rebran, del 10 al 18 de novembre, diferents sessions d’assessorament tant en grup com individualment que els permetrà preparar el seu projecte a l’hora que es formen.

La presentació de projectes es realitzarà en l’acte final que tindrà lloc a l’Edifici Polivalent dissabte 21 de novembre i on un jurat especialitzat valorarà els projectes i donarà a conèixer l’empresa guanyadora.

Entre les novetats de la present edició, la regidora va explicar que es donarà un sol premi al millor projecte presentat. A més a més, cada participant serà valorat per un jurat especialitzat però també es tindrà en compte la valoració del públic present en l’acte de dissabte 21 de novembre.

La dotació del premi és un distintiu per a l’empresa, una campanya de promoció comarcal un estand gratuït a Fira Gata al Carrer.

Les inscripcions es poden presentar fins al 10 de novembre a l’oficina de Creama Gata.

Histórico de noticias