inav inav_4

 

Art al Vent ompli ja els carrers de Gata d’art contemporani amb l’exposició d’art tèxtil a l’aire lliure més important del país i especialment els carrers La Bassa, Duquessa d’Almodóvar, la Plaça de l’Església que conformen el circuit expositiu es podrà visitar fins al 4 de setembre,

Aquesta vesprada s’ha inaugurat Art al Vent XIII en un acte festiu  amb la presència de la regidora de Cultura, Àngels Soler; el director de la mostra, Josep Ginestar, així com  el senador Ferran Martínez (Podem), membres de la corporació municipal, de representants de municipis de la Marina Alta i artistes expositors i que ha comptat amb la participació de la Colla El Montgó i el grup de danses La Llata.

Ginestar s’ha mostrat emocionat per la participació d’artistes de 26 països diferents  procedents, per primera vegada, dels 5 continents. L’exposició està formada per 102 obres que han estat seleccionades de les 250 obres pel jurat de convocatòria format per Teresa Llanceta, artista tèxtil; Lala de Dios, presidenta de la xarxa Europea Tèxtil; i Joan Schulze, artista, professora i conferenciant internacional a qui també ha volgut agrair la seua tasca desinteressada.

Ha recordat que d’Art al Vent formen part els veïns, l’Ajuntament, l’organització, però sobretot, els artistes que participen i els visitants que acudeixen cada any a gaudir de la mostra.

Per la seua part, la regidora de cultura, Ángels Soler ha mostrat la gran satisfacció per què Gata acull, un any més, aquesta gran manifestació cultural que suposa una de les exposicions més internacionals del territori valencià. També ha volgut agrair la tasca que desenvolupa Josep Ginestar i tots els que col·laboren per què cada any Art al Vent siga possible.

A més a més, ha destacat la participació de diverses entitats del municipi a Art al Vent Infantil com són el Tapis, la biblioteca, les guarderies i les escoles d’estiu municipals. Aquestes obres s’exposen a l’edifici municipal per a diferenciar-les de la resta.

Ha conclòs convidant a tots “a gaudir d’un passeig relaxat pel nostre poble” al temps que visiten les obres exposades i participen en les activitats culturals programades per a les nits del mes d’agost.

Histórico de noticias