POSA VI CELEBRA LA SEUA IX EDICIÓ

| 15 abril, 2016

vi

 

El Concurs de tast de vins del terreny de la Marina Alta, Posa Vi celebra dissabte 16 d’abril la seua novena edició a la placeta de Sant Antoni de Gata.

A partir de les 9:30h s’iniciarà un tast popular dels vins presentats a concurs així com la valoració per part d’un jurat format per tastadors de vi professionals

Es poden presentar a les categories de negre jove 2015-2016; blanc jove 2015-2016; criança, vins que han d’haver estat com a mínim un any dins la bota; negre de giró 2015-2016; i categoria especial, per a tots aquells que,  per les seues característiques no poden ser inclosos en altres (vi dolç, rosa, espumós,…). Els vins han d’estar elaborats amb varietats autòctones, mono varietals o coupage i el raïm utilitzat per a la seua elaboració ha de ser de ceps sembrats a la Marina Alta.

En acabar el tast es donarà a conèixer la valoració del jurat i el resultat de la votació popular que decidirà el guanyador de la categoria especial. Els premis es lliuraran en un acte públic que es realitzarà el proper divendres 22 d’abril.

Categoria: Notícies

Els comentaris estan tancats.Los comentarios están cerrados.Comments are closed.

Translate »