Ficha técnica protección civil

Personal
DireccióC/ Duquesa de Almodovar, Nº 3, 03740, Gata de Gorgos (Alicante)
Telèfon965 75 60 89 (de l’Ajuntament)
Emailpolicialocal@gatadegorgos.org
Dotació d’equipsUn vehicle
AlertesAl telèfon 112 y 965 75 74 32
Cap / Responsable
HorariIninteromput
Servei públic
  • Temps de resposta a qualsevol requeriment d’actuació urgent, en qualsevol punt del terme municipal amb arribada al lloc dels fets en un temps màxim de 10 minuts.
  • Intervenció en les actuacions relacionades amb la seguretat ciutadana inscrites en l’àmbit penal amb un percentatge de participació del 60%.
  • Intervenció en les actuacions relacionades amb la seguretat ciutadana inscrites en l’àmbit administratiu amb un percentatge de participació del 70%.
  • Atenció i tracte acurat en totes les actuacions que afecten els ciutadans amb un índex de satisfacció del 70% amb especial suport a les víctimes que necessiten ajuda, assessorament sobre els tràmits a seguir i informació sobre els serveis municipals a la seua disposició.
  • Resolució a la Comissaria de Districte de tot tipus de reclamacions, suggeriments i informacions amb una ràtio d’eficiència del 80%. Recollida, en un temps màxim d’espera de 5 minuts, de Reclamacions i Suggeriments així com les efectuades en Via Pública, fixant-se un termini màxim de resposta a l’interessat de 15 dies.
  • Atenció telefònica personalitzada des de la Comissaria de Districte resolent els requeriments no urgents amb un índex de satisfacció del 80%, amb total confidencialitat i amb possibilitat d’accés a altres serveis d’urgència.
  • Prevenció i millora de la seguretat per mitjà d’un compromís de patrulla a peu en les hores centrals del matí i la tarda, recollint tots aquells suggeriments de veïns respecte a les incidències Municipals.
Translate »