CULTURA PRESENTA LES BASES D’ART AL VENT XV

| 30 novembre, 2017

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gata ha fet públiques les bases que regiran la participació en quinzena edició d’Art al Vent que se exhibirà als carrers del municipi a agost de 2018.
Aquesta convocatòria està oberta a tots els artistes, sense cap limitació d’edat, nacionalitat, sexe, … , de manera individual o col•lectiva. Les obres han de seguir els principis d’aquesta exposició que són la interpretació dels cobertors tradicionals que s’han utilitzat a través dels segles per engalanar balcons a Gata.
Una de les novetats d’aquesta edició és la composició d’un jurat variat format per
Lala de Dios, docent, dissenyadora i creadora tèxtil que presideix la Xarxa Europea Tèxtil (ETN) i que repeteix la seua experiència com a jurat i de suport a la mostra; David Pérez, catedràtic de la Universitat Politècnica de València de Claus del discurs artístic contemporani; i Nieves Torralba, Doctora en Belles Arts i professora de l’Escola Superior d’Art i Disseny de València.
Un altre canvi és la devolució de les obres, que assumirà l’Ajuntament, a tots aquells que manifesten la seua voluntat de recuperar l’obra en el moment de la seua inscripció. Les obres no reclamades passen a formar part del patrimoni municipal.
Les bases integres es poden consultar a la web www.artalvent.com

Tags: , ,

Categoria: Notícies

Els comentaris estan tancats.Los comentarios están cerrados.Comments are closed.

Translate »