CHRISTINA MALLET S’IMPOSA A LA 1A CURSA DE LA DONA DE GATA

| 24 febrer, 2014

eixida premiades

La corredora local, del C.A. Dianium, Christina Mallet es va imposar en la 1a Cursa de la Dona celebrada diumenge a Gata. Per darrere van entrar a meta Carolina Frasquet, del C.E. El Molí de Miramar, i Molly Woods, del C.A. Gata.

Més de 400 dones van participar en la prova organitzada pel Club Atletisme Gata i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata i que es podia realitzar corrent i caminant.

Rosa Signes Costa va ser la primera en creuar la meta en la categoria de caminar per davant d’Anna Lara company i Cristina Pantoja Pérez

Pel que fa a les locals, les primeres corredores van ser Mar Sepúlveda Salvá, Esther Sepúlveda i Eva Escortell. Les primeres caminants, Verónica Pantoja Pérez, Natalia Bataller i Mila Soler.

A més, durant tot el matí hi van haver activitats complementàries com fittness, Body combat, com castell inflable per a xiquets, servei de barra, …

Tant l’organització com la regidoria d’Esports van mostrar la seua satisfacció per la bona acollida de la primera cursa de la Dona amb què és pretén fomentar la pràctica d’esport a totes les edats.

Tags:

Categoria: Notícies

Els comentaris estan tancats.Los comentarios están cerrados.Comments are closed.

Translate »